VREAU SĂ ÎMPRUMUT BANI

Acordarea unui împrumut se face pe baza a 5 criterii care țin de capacitățile solicitantului. „Cei 5 C ai creditării” sunt criterii utilizate de către membrii FEDCAR.

Capacitatea de plată

Calculăm și estimăm cuantumul ce ai putea fi disponibil să îl plătești lunar.

U

Caracter

Îți vom verifica datele personale, astfel nefiind o problemă pentru acordarea împrumutului.

Capacitatea de garantare

Vom verifica dacă ai posibilitatea de a ne garanta restituirea împrumutului cerut de tine.

Istoria de credit

Ne vom documenta despre istoria ta ca și creditor, astfel vom afla dacă ai fost rău-platnic sau dacă ți-ai plătit creditul la timp.

Capacitatea de economisire

Capacitatea de a economisi în cont, fiind membru al organizației.

Împrumuturi pentru membri CAR

~ valabil de la 1.05.2023 ~

Ne dorim să găsești soluția cea mai bună și cea mai eficientă a problemelor tale, printr-un împrumut. Astfel relația pe care o construim cu fiecare membru este foarte importantă pentru noi. În acest sens câteva aspecte ne ajută să întărim această relație, precum:

  • Suntem o instituție ce activează în acest domeniu de peste 20 de ani;
  • Îți oferim o soluție rapidă atunci când ai nevoie de bani urgent;
  • Împrumutul se face rapid. După îndeplinirea cerințelor, obții banii în maxim 1-2 zile lucrătoare;
  • Instituția noastră, în timp 𝘀̦𝗶-𝗮 𝗽𝗮̆𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗶𝗶𝗹𝗲 având continuitate în comunitatea locală a membrilor C.A.R;
  • Nu vei avea nevoie de multe documente.

Costuri și comisioane:

  • ZERO (0%) la toate operațiunile de încasări și plăți efectuate;
  • Comision analiză dosar: 230 lei
  • Comision administrare împrumut: 0 lei
  • ZERO (0%) la rambursarea anticipată (parțială sau integrală).

În cazul în care solicitarea de împrumut în cuantumul solicitat este respinsă, noi îți vom oferi consiliere financiară și îți vom prezenta o alternativă în conformitate cu posibilitățile tale financiare reale de creditare. În vederea contractării unui împrumut, este nevoie sa fii membru C.A.R. și următoarele documente:

Exemplu reprezentativ: Pentru un împrumut de 5.000 lei, acordat pe 24 luni aveți de plată rata lunară de 256,93 lei, costuri totale 1.396,28 lei (dobanda = 1.166,28 + 230 comision analiza dosar), rata anuală a dobânzii aplicată soldului este de 21%, valoarea totală plătibilă 6.166,28 lei, DAE 29,3%.

Garantarea împrumutului se face prin giranți și prin constituirea unui Fond Social în valoare de minim 500 lei. Pentru acordarea împrumutului, trebuie să semnezi contractul de împrumut la una dintre sucursalele Asociatiei Casa de Ajutor Reciproc Proconcordia Braila – IFN după ce te înscrii ca membru CAR.

Detaliile prezentate pe această pagina au caracter informativ și nu reprezintă, conform legii, oferta de a contracta un împrumut de la Asociatia Casa de Ajutor Reciproc Proconcordia Braila – IFN, putand fi modificata sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de împrumut este cea valabilă la momentul înregistrării solicitarii împrumutului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale.